Jag får som bäst inspiration och ideér till mina historier när jag är omgiven av liv och rörelse. Skriva kan jag göra i lugnet på kolonilotten men då måste jag ha färdiga tankar som jag bäst skissar ner på ett rörigt kafé eller på ett tåg.

När pandemin bröt ut köpte jag en cykel. Som transportmedel. Men som vi susade fram genom Stockholm, stillade rastlöshet och hämtade inspiration.

Idag blev det cykel till jobbet. Och då, när jag passerade vissa platser insåg jag att Linas historia QampusQueen:Hämnden till stor del kom till på den här cykeln. Rörelse och liv när restriktionerna begränsade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s