För ett år sedan släpptes QampusQueen som ljudbok. Jag låg vaken och stirrade på Storytels bokhylla och var nervös när jag tryckte igång den mitt i natten. Det var ett stort ögonblick att debutera, att karaktärerna jag levt med så länge fick eget liv. Det var också en bekräftelse på att jag ska fortsätta skriva. Eller, inte att det skulle vara ett alternativ att sluta – så länge jag kan minnas har jag skrivit berättelser, poesi och dagbok. Det är ett behov och en passion. Men det blev en bekräftelse på att jag ska fortsätta utveckla mitt skrivande och att jag ska skriva böcker. Att jag kan göra det. Så jag har skrivit 2021! Uppföljaren är under redigering och planen är att den ska ges ut under 2022. Samtidigt skriver jag på nummer tre i QQ-serien och en helt annan bok med nya huvudpersoner jag hoppas att ni får träffa en dag.

Jag älskar att skriva och hitta på historier. Att dela dem med andra var inget jag trodde att jag skulle göra, men det är jättekul. Tack alla som har lyssnat och alla som peppar.

Gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s