Omslag: Niklas Lindblad, Mystical Garden Design.

Den 29 december 2020 släpps min debutroman QampusQueen som ljudbok.

Ur pressmeddelandet från förlaget:
Ny ljudboksspänning från Southside Stories – Anna Wester debuterar med ”QampusQueen”

Southside Stories satsning på spänningslyssning välkomnar författaren Anna Wester som debuterar med ”QampusQueen” – första delen i en serie spänningsromaner som utspelar sig kring Stockholms universitet.

Southside Stories lanserade i november ”Dagbrottet”, första delen i thrillerförfattaren Ingrid Elfbergs nya serie som ges ut direkt för ljudboksmarknaden. Nu kommer nästa spännande tillskott i Southside Stories ljudboksutgivning: ”QampusQueen” av författardebuterande Anna Wester.

”Jag öppnade Annas manus en morgon, började läsa och var fast direkt. Så småningom knackade min hustru mig på axeln och frågade om det var dags för lunch. Turligt nog var jag klar just då, annars hade vi fått svälta! Anna skriver levande, underfundigt, välgestaltat, spännande och alldeles självklart. ’QampusQueen’ är ett av mina mest solklara utgivningsbeslut”, berättar förlagschef Hans-Olov Öberg.

I ”QampusQueen” möter vi Amanda Olsson, vänsterbloggare, debattör och instagramkändis. Men Amanda har också en vardag på universitetet, med vanliga drömmar och utmaningar. När hon träffar överklasskillen Carl Fredrik förändras allt. De är varandras motsatser och Amanda märker att han ljuger om det mesta, ändå släpper hon in honom i sitt liv. Samtidigt rämnar saker runt omkring. Amandas förebild och favoritlärare Bo Lundgren försvinner mystiskt och nätets mörkare sidor fylls av ledtrådar. Hot och hat riktat mot Bo och andra kända vänsterprofiler. Amanda och hennes nya studiekompisar kommer en nazistisk sekt på spåren och registrerar profilen QampusQueen på Flash för att få kontakt. Men vem kan hon egentligen lita på? 

”Jag kommer aldrig glömma glädjen jag kände när Hans-Olov ringde och föreslog att ’QampusQueen’ skulle bli ljudbok. Att få vara med på Southside Stories satsning på ljud känns fantastiskt roligt. Nu ser jag fram emot att få presentera karaktärerna jag levt med så länge för andra”, sammanfattar Anna Wester.

”QampusQueen” av Anna Wester, i inläsning av Amanda Ooms, släpps den 29 december 2020.

Förlagskontakt: cecilia@southsidestories.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s