Framme

Klockan är kvart i tio på kvällen här (en timme före Sverige) och jag kan knappt hålla ögonen öppna. Det blev en lång dag från att jag lämnade Årsta 4.10 tills nu. Jag flög först till Paris där jag hade en timme på mig att byta till planet mot Beirut och möta Charlotte. Vårt plan var tio minuter försenat och det visades sig vara jättelångt till terminalen varifrån nästa flyg gick. Jag fick ta en buss och stressnivån var sanslöst hög när Charlotte ringer och säger att de väntar tio minuter till innan de stänger. Vi konstaterar att jag inte kommer att hinna. Men jag gav ändå inte upp. Bussen åkte i snigelfart, när jag kom av inser jag att Gaten ligger längst bort och jag springer med krafter jag inte visste att jag hade samtidigt som jag ringer och de lovar vänta lite till. Jag höll på att ramla i hop innan jag klev på det där planet. Men jag hann. Jo, hade väl säkert gått att ordna ett senare flyg men det hade varit krångligt och Charlotte och jag behövde prata.

Men min resväska hann däremot inte med och ännu finns inget besked var den befinner sig. Så det blev att shoppa det mest nödvändiga som tandborste, deo och ja sådant som inte kan vänta. All teknik hade jag i handbagaget + mediciner. Så det är lugnt.

Det blev en promenad i Beirut och käk på en mysig restaurang, falafel för mig.

Det känns så fint att vara här. Precis som i Palestina så får man ha flera alternativa program. Vi skulle åkt till ett ställe i morgon, men Charlotte fick precis ett SMS att vi inte bör komma dit i morgon på grund av något. Så nu får vi pussla om. Men planen är att besöka något av PGS projekt i ett av de palestinska flyktinglägren i morgon. Inshallah.

Tillgång till internet blir framför allt på kvällar och tidig morgon.

Godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s