Inspiration i helgen

Så härliga sensommardagar och kvällar nu. Jag var ute en promenad på lunchen och bara njöt. Hoppas att det håller i sig i helgen, då kanske det blir lite höststädning på kolonilotten. Det känns så skönt att politikerutfrågningen i går gick bra. Jag har ju hållit på att arrangera sådana här grejer i många år nu, men är alltid jättenervös innan. Oroar mig ena sekunden för att det inte ska komma någon, nästa sekund för att det ska komma för många så att vi måste avvisa folk och ja, mest är det en abstrakt oro. Man vill ju att det ska bli bra, för de som deltar och de som kommer och lyssnar. Nu blev allt toppen!! 

Ser fram emot helgen nu. I morgon blir det att besöka Inspiration Världen , ABF-huset på Sveavägen i Stockholm. Massa spännande saker händer där under dagen. PGS lokalgrupp i Stockholm kommer tillsammans med en hel rad andra organisationer att ha bokbord. Jag kommer att hålla ett föredrag klockan 12.30 på temat UNG UNDER OCKUPATION. Tänker prata om ockupationen i allmänhet med fokus på barn och ungdomar och resan i somras när jag skrev och fotade till temaskriften om just det. Jag håller på att välja ut lite bilder att visa också. 

Kanske ses vi där!?

 

3 reaktioner på ”Inspiration i helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s