VM och glad (vegansk) midsommar

Jag sov uruselt i natt. Kunde inte sluta följa uppdateringar om det som händer i Palestina och när jag väl somnade drömde jag brutala mardrömmar om soldater och vapen. Vaknade flera gånger i panik. Kollade twitter en gång till.. och ja så blev det hela natten.

Men i dag har jag haft en fantastiskt fin dag tillsammans med familjen på Ingarö där mamma har ett ställe. Mamma och hennes man, brorsan, syrran med man och deras barn. Precis vad jag behövde. En dag full av glädje, värme, trygghet och god mat. Som alltid hade alla fixat massor av god veganmat som jag kunde äta. Mamma hade som hon brukar gjort en väldigt god vegansenapssill med aubergine istället för fisken. Sen hade syrran fixat jordgubbstårta till mig, med biskvibotten, sojagrädde, jordgubbar och choklad. Så fint och jag känner mig så lyckligt lottat.

Nu hemma igen med fotboll på TVn. För vilket VM det är så här långt!! Så många bra matcher och så roligt att Chile har slagit ut Spanien, att Uruguay vinner mot England och att Costa Rica skräller mot Italien. Älskar att det alltid är en ny match att se fram emot.

Den här blev en dag som gav väldigt mycket energi. Den har jag lagrat nu för att orka kämpa vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s