TACK.

Många yrkanden var det.. Men vi hade bästa presidiet, Åsa och Jan-Åke
Många yrkanden var det.. Men vi hade bästa presidiet, Åsa och Jan-Åke

Egentligen borde jag kanske inte skriva något alls nu, för jag är helt slut. Både i huvudet, men också i kroppen. Samtidigt har jag så mycket känslor inom mig och så mycket jag vill säga, att jag gör ett försök. Får väl be om ursäkt i förväg om det skulle vara lite rörigt eller så och jag ska hålla mig kort.

Men jag vill verkligen tacka alla som gjorde helgens kongress till en minnesvärd tillställning på alla sätt och vis. Det var inte bara det att diskussionerna var bra och besluten kloka. Utan det var verkligen en bra stämning, så himla trevligt. Och det kommer jag att bära med mig framöver. Jag tror vi alla behövde det.

Och så vill jag tacka för förtroendet, att jag blev omvald till ordförande för världens bästa solidaritetsorganisation i ytterligare två år. Finaste tänkbara uppdrag. Med bästa möjliga människor.

Alltså, jag känner mig jätteglad och stolt och jag lovar att förvalta uppdraget på bästa tänkbara sätt. 

Jag kommer att sakna de som lämnar styrelsen, jätte jättemycket för vi har varit ett riktigt bra gäng som tillsammans har gått igenom svåra tider vilket man ju gör när man jobbar med Palestina, men vi har också den senaste tiden tvingats lägga ner allt för mycket tid på att diskutera budget och organisation när vi egentligen velat vara aktivister och hålla på med utåtriktad verksamhet.

Men vi klarade oss igenom det tuffaste och nu ser vi framåt. De som har avgått har lovat stanna i PGS och vara fortsatt aktiva och vi som blir kvar får nya grymma styrelsekollegor. Valberedningen har gjort ett superbra jobb.

Nu har jag snart slut på superlativ, men jag menar det verkligen, att jag har en jättebra känsla efter den här kongressen.

Och som om inte det vore nog – så avslutades helgen med att jag fick se mitt älskade Hammarby ta 3 poäng mot Syrianska i Södertälje. Tredje raka segern och nu svävar jag på grönvita moln. Så tack Bajen också!!

I morgon tar jag ledigt och om solen skiner så kanske jag lägger mig på gräsmattan på kolonilotten och bara ligger där hela dagen.

Godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s