Fotbollssäsongen är över

Foto: Anna Wester
Foto: Anna Wester

November och jag har inte ens tagit fram min varma jacka. Zinkens IP är grön och hemmapremiären i bandy har skjutits upp på obestämd tid. Så jag har haft svårt att ta in att det verkligen är höst på väg mot vinter. Men i lördags spelades säsongens sista fotbollsmatch och då sjönk det in på riktigt. Det känns vemodigt. Hammarby och fotbollen är ju en stor del av mitt liv och jag vet att det blir en lång period av tomhet och saknad. Längtan till de första träningsmatcherna. Men ska också erkänna att det är ganska skönt. En välbehövlig paus. För det har varit en tuff säsong i Superettan där hoppet om avancemang till allsvenskan bara levt korta stunder.

Flytten från Söderstadion har också varit en jobbig process och trots att jag verkligen har försökt, så känns det ännu inte som hemma. Men jag hoppas och tror att efter uppehållet, när vi fått längta och sakna, så kommer det att kännas lite bättre på nya arenan. När vi i vår går vår marsch från Medis och fyller läktarna för nya tag, då tror jag att vi landar där. Hoppas att vi landar.

Längtar till bandyn och handbollen har jag börjat följa mer regelbundet sedan förra säsongen. För en tillvaro helt utan Hammarby funkar bara inte.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s