Bra start på hösten

Bokmässan och Michael Deas besök var en bra start på hösten med förutom mässan i sig flera väldigt konstruktiva möten med politiker och andra organisationer. Det var väldigt inspirerande för mig att ägna så mycket tid till att prata om bojkott och vad PGS och andra kan göra på olika nivåer. Lärde mig också mycket av vad andra länder gör. Så det kommer ni att se frukten av framöver.

I onsdags när jag gick hem från sista mötet vi haft och jag sagt hej då till Michael som åkte tillbaka till England, då kom förkylningen som ett brev på posten. Feber och ont i kroppen. Jag brukar bli sjuk den här tiden på året och ibland under själva Bokmässan. Nu kunde jag ändå vara hemma och vila, vilket jag verkligen gjorde. Två dagars återhämtning och jag var på fötterna igen.

Nu njuter jag av helgen. I går var jag i Varberg och kollade på Hammarby och i dag blir det att ”stänga” kolonilotten för hösten/vintern. Bland annat öppna kranarna så de inte fryser. Det lutar också åt att jag ska gå på hockey för första gången i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s