Tillbaka i Stockholm – BDS på ABF

20130930-230945.jpg

Tog lång sovmorgon i morse. Fortfarande lite sliten efter bokmässan. Det blir också en tomhetskänsla när det är över, eftersom man förberett så länge för det. Massa oro över att saker ska gå snett som släpper.

Nästan direkt efter att tåget anlände till Stockholm var det att gå på fotboll. Skön kontrast mot mässan. Tyvärr lyckades vi inte vinna mot Sundsvall trots att det hade gett oss hoppet att slåss om kvalplatsen. 1-1 blev det och drömmen om en mirakelhöst för Bajen dog.

Michael Deas är kvar i Stockholm till på onsdag (ja han var med på matchen och nu tror jag att han fått ett lag till att följa). I kväll ordnade vi ett öppet möte på ABF där Michael pratade om Israels apartheid och bojkott som motstånd.

Det blev ett mycket lyckat möte. Film med föredraget kommer upp på YouTube så småningom.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s