Kaos i kalendern

Kommer till jobbet och ser på kalendern – den avlånga i papper som ligger framför datorn – den är fullkladdad med bläck. Den digitala kalendern som jag annars alltid bär med mig, ger inte samma känsla av kaos som den traditionella i papper. För kaos är det denna vecka och jag vet att jag inte är ensam. Första riktiga höstveckan. Det kändes på tunnelbanan. Folk var lite mer sammanbitna och mer uppklädda.

Mycket av det som väntar är väldigt roliga och spännande saker och jag tycker nog att jag blivit bättre på att hantera stress senaste åren. Andas och tar en sak i taget. Försöker att vara i dagen som är. Just på måndagen funkar det inte alltid.

Så välkommen vecka 36 med jobb, möten och åter möten, demonstration mot Obamas besök, Bajenmatcher hemma och borta, föreläsningar och så vidare.

I helgen hade vi styrelsemöte med PGS. Det känns alltid så bra att ses, även om man har mycket kontakt nu för tiden via chattar, skype och annat. Tycker ändå det är när man samlas runt ett bord som de mest kreativa idéerna kommer till. Det viktigaste är nog ändå att tillfället att ha en politiskt diskussion. För mig som ordförande som uttalar mig hela tiden i PGS namn, formellt eller informellt är det värdefullt att höra allas åsikter, bolla tankar och bli trygg i våra analyser.

Det händer mycket runt Palestinafrågan och PGS under hösten. Bokmässan med Michael Deas som är samordnare för europiska BDS-röreslen som gäst och i samband med det öppna möten både i Götebrog och i Stockholm, MR-dagar också då med intressanta gäster som vi kommer ordna möten med dit alla är välkomna, Inspiration Världen och nu tidningen om Idrott under ockupation som vi kommer att jobba kring. Butikskampanjen fortsätter. Sen händer det massor i lokalgrupperna runt om i världen. Bäst är att Gilla PGS facebooksida för att hänga med – och bli medlem i föreningen så klart. https://www.facebook.com/palestinagrupperna

20130902-093818.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s