styrelsemöte på lördag

Nu har jag förberett det sista för i morgon då vi har styrelsemöte i Palestinagrupperna. Eftersom vi bor utspridda över Sverige så har vi långa möten och dagordningen är som alltid full med viktiga frågor. Både vad gäller verksamheten men också politiskt. Det är mycket som händer nu med fredsförhandlingar samtidigt som Israel bygger ut bosättningarna och går in i städer och byar på Västbanken var och varannan dag för att arrestera folk nu i veckan med dödlig utgång. I dag är det fredag vilket betyder att det pågår demonstrationer mot ockupationen runt om på Västbanken. Demonstrationer som brutalt slås ned av den israeliska armén vecka efter vecka. Det ska bli fint att diskutera igenom allt i styrelsen och antagligen utmynnar det i någon form av uttalande om situationen.

Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s