För öppenhet och alla människors lika värde. Alltid.

Ska erkänna att det dröjde innan jag röstade i Kyrkovalet första gången. Det var först när högerextrema och konservativa krafter började använda det som en politisk plattform för att nå ut med sina budskap. Den här gången ser jag det som viktigare än någonsin att alla som är medlemmar i Svenska kyrkan och har fått ett röstkort använder det för att rösta på något parti som står för öppenhet och alla människors lika värde. För mig är det ett skäl gott nog att rösta för att hindra SD och andra rasistiska bakåtsträvande krafter att få inflytande någonstans i vårt samhälle.

Jag vet inte vad jag kommer att rösta på än. Jag tror inte att det blir socialdemokraterna – MEN deras valfilm är helt fantastisk och förmedlar allt det som jag tänker rösta på även om det blir genom annat partik. Den nådde in i mitt hjärta och jag fällde faktiskt en och annan tår när jag såg den.

Se filmen på You Tube:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CKCAPyEGKV8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s