Tidningen är skickad

Nu är tidningen skickad till tryck. Det känns pirrigt. Försökte korrläsa en sista gång, men inser att jag inte kan läsa de där texterna fler gånger. Jag är blind för dem nu. Och jag säger som ett mantra att vi skulle överleva ett korrfel. Nu är det fix med adresser för utskick, dels till alla skolor och medlemmar, men också till idrottsmänniskor och föreningar som inte brukar få tidningen. Jag hoppas att sportintresserade inte kommer att kunna motstå att läsa tidningen och då samtidigt få upp ögonen för den här konflikten och situationen i Palestina, eller att de som redan är intresserade av båda ska få ny och fördjupad kunskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s