Möter hösten

20130823-131152.jpg
Så här blir omslaget på temaskriften

Så lider då sommaren mot sitt slut. Det känns som alltid lite vemodigt, men jag välkomnar ändå hösten. Med rutiner och struktur på tillvaron. Och kaos. Kreativt kaos.

Jag hade en fantastisk resa till Palestina i början av juli, en av de bästa resor jag gjort under de tio år jag rest dit. Om man nu skall jämföra, vilket kanske är lite onödigt – alla resor har varit unika och alla har varit bra och intressanta. Men för att uttrycka hur bra den var, så säger jag att det varit en av de bästa!

När jag kom hem hade jag semester, vilket inte var helt lätt eftersom jag hade huvudet och blocken fulla med material till tidningen – artiklar som ville bli skrivna!!. Så vi tog ett beslut att förlänga min semester med en vecka och att jag då jobbade 1-1,5 dagar varje vecka med tidningen. Det var en bra lösning. Jag har haft en riktigt fin sommar hemma i Stockholm; med båtturer, kolonilottshäng, promenader, vänhäng och så klart mycket Bajen!!

Nu i helgen fixas det sista korrekturet, allt småfix som dyker upp när man tror att man är klar. Det känns så himla kul att släppa den här tidningen, men också lite nervöst. Jag tycker alltid att det är svårt avsluta något man jobbat så hårt och länge med. Men det har varit så otroligt kul att jobba med de här.  Och vi är verkligen är ett superteam. Catrin Ormestad och jag som skrivit texterna och tagit de flesta bilderna, Eva Byberg som gör layouten, Johanna Wallin och Yvonne Fredriksson som läst texter och hjälpt med allt möjligt. Jag är som ni kanske hör, väldigt stolt.

Förutom att arbeta med tidningen, har jag de här första två veckorna tvingats sväva i väg i tankar och planering till september, oktober och november – till Bokmässan i Göteborg, MR-dagar i Stockholm och så vidare.

Nu är vi igång i alla fall och jag är tillbaka på bloggen.

20130823-131304.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s