God morgon från Gaza

Innan jag gick och la mig i går kväll öppnade jag en ny sida på bloggen beredd att börja skriva om en lång händelserik dag. Men jag fick inte ur mig ett ord. Allt snurrade runt i huvudet, så många intryck och så mycket jag ville dela med mig av. Känslor, upplevelser, historier. Så jag gav upp. Det var nog ett klokt beslut och jag inser ju att det kommer att bli många tillfällen att få ur mig allt genom artiklar, bloggar, föredrag etc. Och i dag är det full fart igen så jag har en känsla av att jag kommer att vara väldigt tacksam över nattens sömn.

När jag får en ledig stund i dag/kväll ska jag skriva och lägga upp bilder från i går som gick i fotbollens tecken.

Nu väntar en bil utanför. Mot nya upplevelser i Gaza..

kids3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s