I morgon tar jag semester och drar till Göteborg – Bajen spelar!

Jag bestämde för ganska länge sen att jag skulle ta kompledigt i morgon för att åka till Göteborg och kolla när Hammarby möter Gais. Men när det väl började närma sig trodde jag ett tag att det inte skulle fungera och jag var beredd att ställa in. Eftersom jag jobbar mycket kvällar och helger och vi inte har något utrymme alls för att betala övertid, så är det komp som gäller. Så det är inte något problem, jag har mycket innestående ledighet. Problemet är som alltid att vi är så få på kontoret och en del saker är det bara jag som kan göra. Ibland finns det bara ingen möjlighet att ta ledigt.

Nu är det deadline för 2014 års ansökan om informationsbidrag från Forum Syd på Söndag (helst fredag då), så jag började blir orolig att jag inte skulle hinna. Därför har jag jobbat som fan med den där ansökan och klockan halv fyra i dag insåg jag plötsligt att jag var klar.

Puh! Härlig men konstig känsla. Så på fredag kan jag fila på det sista, fixa all formalia och knalla dit med ansökan. Är dessutom nöjd med den.

Så jag kan åka till Göteborg i morgon med Bajen Fans och stötta Hammarby när de möter Gais, utan ångest över att jag hade behövt jobba. Vi vann på Söderstadion i måndags så hoppet att vi faktiskt skall hålla oss i toppen och nå målet som jag knappt vågar uttala – att gå upp till allsvenskan – har sakta börjat komma tillbaka. Jag ser fram emot i morgon.

Forza Bajen!


Foto: Anna Wester. Söderstadion 20 maj 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s