Snackat för mycket..

Vaknar med nästan ingen röst. Känner mig pigg i övrigt, så jag antar att jag överansträngt halsen. Snackat för mycket, flygresa och sena kvällar. Så jag stannar hemma några timmar på förmiddagen så får jag se sen. Och nu kan jag inte fly längre. Från informationsansökan som ska in till Forum Syd nästa vecka. Nu måste den bli klar. Målen, indikatorerna, omvärldsanalysen, aktiviteterna.. Hela idén med projektet är klart, bara det där att jag måste sitta ner och verkligen få ner allt i ansökan.

Skönt att det är fredag. Jag längtar till kolonilotten. Jag och brorsan har massor av projekt på gång som vi påbörjade förra helgen. Nu har jag inte varit nere alls i veckan, så det kommer att ha slagit ut en massa nya blommor och jag undrar om det ens kommer att synas där jag rensade sist. Härligt ska det blir hur som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s