Två timmar Palestina

Alltid samma reaktion när någon ber mig hålla föredrag i två timmar, ” två timmar, äh det är nog lite för långt”. Men sen när jag väl börjar, kan jag prata typ hur länge som helst. Men det gör jag såklart inte. Jag gillar frågor och diskussion. Men också att berätta när jag ser att folk lyssnar och vill lära. Och när jag vet att de som lyssnar också kommer att agera på något sätt.

I kväll var jag inbjuden av SSU Front, Socialdemokraternas ungdomsförbund Söder. De har en studiecirkel om Palestina/Israelkonflikten. Jag pratade om situationen, mitt engagemang och varför jag valt att ägna mitt liv åt den här frågan och om BDS. Varför jag tycker bojkott är en bra metod. Om omvärldens ansvar och vad de kan göra. Ja vi kom in på alla möjliga spår. De hade många frågor och kloka synpunkter.

Två och en halv timme flög iväg.

Så himla kul att träffa ungdomar som valt att engagera sig politiskt i någon form. Tänker att det är bästa skolan, i demokrati och i samarbete.

En mycket trevlig kväll. Inspirerande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s