Tidningen är här!!

I dag kom tidningen från tryckeriet. Så färska att trycket inte torkat helt. Älskar lukten. Pirret i magen när jag öppnar den och börjar bläddra. Stoltheten över att så många bidragit med så mycket bra material, helt utan betalning. Inklusive Eva som gör layouten. Förut gjorde jag även den, trots att jag helt saknar utbildning för det, och det funkade men nu. Å, så fin den är!

Temat i detta numret är Nakba 65 år. Katastrofen när 750 000 palestinier fördrevs från sina hem och hundratals byar jämnades med marken. Unga palestinska flyktingar från Syrien har skrivit om sin syn på det fruktansvärda som händer där. Reportage från Hebron, brev från Ramallah, lokalgruppernas fantastiska arbete och så vidare. Är du medlem får du tidningen hem, annars kontakta mig/oss så skickar vi ett ex gratis så blir du medlem sen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s