Maratonmöte med vänner

20130324-135418.jpg

I går höll Ship to Gaza årsmöte i Uppsala. Det var härligt att träffa så många aktivister och vänner under samma tak. Palestinska folkets förening hade hissat flaggan och ordnat fantastisk god mat och fika. Det behövdes, då det blev ett långt möte. Sluttiden 17.00 var väl optimistisk insåg vi snart och sluttiden ändrades först till 19, sen till 21 för att landa på 22.00.

Men det var bra. Det behövdes ordentliga diskussioner om vilken inriktning föreningen skall ta nu. Diskussioner som nog bara börjat. Jag var där som representant för Palestinagrupperna och röstade inte i alla frågor, men förde fram tankar som jag hade med mig från styrelsen och några av PGS lokalgrupper.

Kampen går vidare!!

20130324-135458.jpg
Avgående ordförande Mattias Gardell inledde mötet med att sammanfatta Ship to Gazas framgångar. ”Vi omvandlar ord till handling”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s