Gott nytt år och välkommen 2013

Nu drar allt igång på riktigt efter en skön jul med en hel del ledighet, även om jag också jobbat under mellandagarna. Det har i alla fall varit en harmonisk tid där jag kunnat hämta ny energi för det kommande året.

Det sista stora jag gjorde på jobbet innan jul var att skicka in Palestina Nu till tryck så att det fanns i brevlådorna hos medlemmar typ dagen före julafton. Jag tycker att det blev ett fint nummer, mycket handlar om BDS, om olika bojkottkampanjer och konkret hur man kan ansluta sig till dem. Här kan du läsa den: PN 3-4 2012 .Där sammanfattar jag bland annat 2012 under rubriken Ett år av solidaritet med det palestinska folket.

landetruntI början av året handlar ju mycket om att göra bokslut, skriva rapporter och förbereda för årets verksamhet. Men det händer en hel del redan nu såklart. På söndag, den 13 januari deltar jag tillsammans med flera väldigt duktiga föreläsare i en Forumdag om Palestina i Uppsala. Se facebookeventet för mer info!!

Vill du ha snabb information om vad som händer i Palestinarörelsen är det bästa att gilla PGS facebooksida: http://www.facebook.com/palestinagrupperna

Jag är peppad och ser fram emot att möta utmaningarna som väntar under året. Stödet för Palestinas rättigheter ökar för varje år och jag tror inte 2013 kommer att bli något undantag.

Jag hoppas också att detta blir året när mitt älskade Hammarby tar klivet upp i allsvenskan igen, där vi hör hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s