Göteborg tur och retur

Efter lagom fredagsmys med god mat och fint snack, drog jag hem tidigt för att sova i går kväll. Men jag somnade inte!! Det brukar inte vara mitt problem, så jag ska inte gnälla. Vet ju att många ofta ligger och vrider och vänder sig i sängen så som jag gjorde i natt. Men jobbigt var det. Så mycket tankar som snurrade och med den smarta telefonen bredvid sängen blir det twitter, fb, chatta lite.. osv.

Somnade framåt morgonen och då dröjde det inte länge innan klockan ringde. I den stunden är sängen den skönaste och bästa platsen på jorden. Då känns det alltid för några sekunder som att jag skulle kunna ge upp allt jag har för att få ligga kvar ett tag..

MEN bara att kämpa sig upp och iväg till tåget. Nu sitter jag här och tänker på allt jag planerat att hinna med de här tre timmarna det tar till Göteborg. Helst vill jag ju bara sova, men det funkar inte så jag får göra ett schema helt enkelt.

1. blogga
2. sova
4. göra färdigt läxan till Poppius
3. spela några mobilspel
5. Läsa igenom föreläsningen.. eller det kanske jag eventuellt hinner på fik i Göteborg!!
6. Sminka mig

15.00 är det alltså föreläsning för Liberala ungdomsförundet Väst som har utrikespolitisk utbildning.

Kul, spännande, nervöst och läskigt. Typ så. Utmaning också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s