6 reaktioner på ”knaaaas

  1. Börja med att begränsa antalet poster som visas utan att man behöver trycka på return, det räcker normalt med tio. Sedan kan jag konstatera att sidopanelen återvände när jag kommenterade, möjligen är det senaste Inläggen-pluginen som bråkar, Men hjälper det inte att stänga av den så behöver du antagligen stänga av alla i tur och ordning. Jag tror nämligen att det är någon widget som jäklas med dig.

      1. Kolla igenom inställningarna. Någonstans kanske du kan ställa sidans bredd, öka den isf, alternativt högerspaltens bredd som isf behöver minskas lite. Om du kollar lite på ”Senaste Inläggen” så ser det ut som du har några med lång rubrik, det kan vara så simpelt, även om det inte behöver vara senaste inläggen som jäklas.. Du har lite pyssel iaf.. :-/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s