Hemläxa och liberala ungdomsförbundet

I tisdags började jag en kortutbildning på Poppius journalistskola, Debatt och Pressinfo. Tre tisdagseftermiddagar i en liten grupp med väldigt bra lärare och gästföreläsare. Alla deltagarna precis som jag infoansvariga/pressekreterare/debattörer. Första tillfället var i tisdags och även om jag hade höga förväntningar så var det ännu bättre. Vi fick läxa också så klart. Och den ska vara inne i morgon, men istället för att göra den så börjar jag blogga om att jag ska göra den. Lite nervöst faktiskt. Men ska bli kul att få feedback på texter.

I morgon bär det av tur och retur till Göteborg för jag vet inte vilken gång i ordningen i år. Det har varit fotboll, bokmässa och MR-dagar. Nu blir det något väldigt viktigt och spännande. Jag är inbjuden av Liberala ungdomsförbundet Väst för att tala i en timme på deras utbildning om utrikespolitik. Om Palestina och konflikten. Jag är väldigt glad över inbjudan och det ska bli riktigt roligt att träffa dem. Jag vet ju att många inom LUF liksom folkpartiet stödjer Israel på olika sätt. Jag tror inte att alla dem vet vad jag och PGS egentligen står för och jag hoppas på en konstruktiv diskussion. Jag vet ju också många liberaler som är engagerade för ett fritt Palestina.

Mycket tåg blir det, men jag börjar bli van vid det. Tycker det är ganska soft.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s