Bojkotta G4S!! Flygbladsutdelning på onsdag

Vi får försöka kanalisera vår förtvivlan över det som händer i Gaza nu till något konstruktivt. Solidaritetsmanifestationer och demonstrationer är otroligt viktigt för att visa våra politiker att vi är många, och för att visa palestinierna att vi står vid deras sida.

Lika viktigt är att vi fortsätter vårt arbete för bojkott av israeliska varor och företag som tjänar på ockupationen. Det pågår nu en stor internationell bojkottkampanj mot det dansk-brittiska säkerhetsföretaget G4S som på ett väldigt direkt sätt bidrar till folkrättsbrott. G4S är verksamma i illegala israeliska bosättningar och levererar bland annat material till israeliska fängelser och vägspärrar, och de förser apartheidmuren med övervakningsutrustning.

I Stockholm står de bland annat för bevakningen av Sveriges riksdag. På onsdag 21/11 blir det flygbladsutdelning för att protestera mot detta. Utanför riksdagen klockan 15.30.

Läs gärna min artikel i Fria om G4S: Anslut till bojkottkampanjen mot G4S

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

En reaktion på ”Bojkotta G4S!! Flygbladsutdelning på onsdag

  1. Vill man stödja palestinierna ska man protestera mot reaktionära, cyniska Hamas som vill vrida tiden tillbaka. Och mot andra diktaturer i Mellanöstern som förtrycker araber. Förutsättningarna för fred heter demokrati och avspänning. Att lägga hela skulden för allting på Israel innebär att man svalt terroristernas propaganda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s