Debattartikel i Dalademokraten

I går publicerades en debattartikel i Dalademokraten; Låt Palestina bli FN-medlem!. Den är skriven av bland annat Debattartikel av bland annat mig och PGS fd ordf Per Gahrton, samt Dror Feiler, Jan Guillou, Jan Hjärpe, Mattias Gardell, Anne Casparsson, KG Hammar med fler

”Ett nej till FN-medlemskap för Palestina kommer av den israeliska regeringen att ses som ytterligare ett grönt ljus från det internationella samfundet: det kommer att legitimera fortsatt förtryck av palestinierna och än mer förneka dem deras grundläggande mänskliga rättigheter”.

Låt Palestina bli FN medlem!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s