nya styrelsens första möte

I går hade vi första styrelsemötet för Palestinagrupperna sedan kongressen, då också första mötet för mig som ordförande. Det kändes verkligen jättebra och vi avsatte extra mycket tid till diskussioner på det här mötet. Det var väldigt konstruktivt med massor av nya idéer. Jag tror vi alla kände oss väldigt peppade efteråt – och vi som suttit länge i styrelsen upplevde det som en nystart. Så som det ska vara efter en kongress.

Det är ju på många sätt tuffa tider för PGS nu, precis som för så många andra föreningar med nedskurna bidrag och ovisshet för framtiden gällande både bistånd och informationsbidrag. Mycket energi som man skulle vilja lägga på att prata om visioner, strategier och verksamhet, måste nu läggas på organisatoriska frågor.

Vi har verkligen mycket spännande att se fram emot i höst med BDS-kampanjer, Erkänn Palestinanamninsamlingen, MR-dagarna i Göteborg, Inspiration världen, Bok- och biblioteksmässan och för att inte tala om alla lokalgruppsaktiviteter som är på gång. Jag hoppas kunna besöka många av våra lokalgrupper under hösten och vintern.

Nu köööör vi 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s