Tillbaka i vardagen

Blir alltid stora kontraster att komma hem från Palestina, som efter alla resor men lite till. Från ockupation till frihet. Och jag blir alltid nedstämd och rastlös i några dagar. Att resan var kort nu gjorde det nästan ännu konstigare.

Men jag hade en toppenhelg med Frihetliga fotbollscupen som spelas varje år (nu i Tanto, tidigare i Skarpnäck) mellan olika vänstergrupper. Jag spelade inte, men var där och hängde med vänner och var supporter. På kvällen firade vi min systerdotter som fyllde åtta, med grillkalas. Och på söndagen var det Bajen för hela slanten med bortamatch i Södertälje mot Assyriska. 1-1 blev det med Bajenmål på sista sparken i 93:e minuten. Vi hade verkligen behövt vinna. Men en poäng är ju ändå bättre än ingen.Och för mig fint att träffa alla grönvita vänner igen!

Det känns verkligen att semestrarna har tagit slut för de flesta. Fullt med folk på Gullmarsplan på morgonen igen, och mailboxen börjar se ut som innan sommaren. Som alltid känns det som att det har gått galet fort och lite vemodigt att det nu är över. Men också skönt. Skönt att återgå till rutinerna. Jag är en sån som mår ganska bra av rutiner, även om jag gillar att bryta dem.

Väldigt mycket att göra nu, men jag ska verkligen försöka att inte stressa för mycket. Gäller att räcka till hela hösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s