Somnar i Jenin

Klockan är snart 12 i Jenin och jag har just kommit tillbaka till lägenheten efter att ha varit i väg och gjort intervju med en rektor för en flickskola här. En mycket häftig kvinna som jag ska berätta mer om.

Jag började på ett blogginlägg som jag bestämde mig för att fortsätta på i morgon. Min hjärna fungerar inte och fingrarna lyder inte. Det är kokhett och jag har haft en lång och händelserik dag. Är både trött och upprymd på samma gång.

Vill bara säga att jag är så himla glad att vara här hos mina vänner Johanna och Jonatan och deras lilla J,och att vara på Frihetsteatern. Att vara i Jenin.

I morgon kommer bilder och lite mer om mina tankar och upplevelser.

God natt och sov gott – även om ni är en timme efter oss..

20120807-235410.jpg
Två timmar tog det att köra från Jerusalem

20120807-235524.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s