I Palestina

Har precis kommit fram till Jerusalem och den lägenhet som jag ska få låna här under närmsta veckan. Det är verkligen en speciell känsla att vara här igen. Ett år sedan sist.

Startade klockan 04.00 från Årsta i morse och kom fram till Tel Aviv klockan 15.oo. Fick inte passera passkontrollen direkt, utan hamnade i förhör av någon säkerhetskille. Tusen frågor. Om PGS, om mig, våra projekt och om resan. Han konstaterade att jag varit här över 10 gånger.

Taha mötte vid utgången. Taha, taxichaufför och klippa. När min kollega Yvonne bodde här i fem år, så ville hon inte ha bil som många andra svenskar har, så hon åkte med Taha istället. Har jag också alltid gjort under mina resor. Så han har blivit en mycket nära vän som jag litar på till hundra procent. Skönt att ha honom här nu när Yvonne har flyttat hem.

Syftet med min resa den här gången är att skriva och fota till PGS nästa temaskrift som skall handla om utbildning.

Så glad att vara här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s