te på Estelle och veganpizza i Vasastan

I dag lämnar hon Stockholm, Estelle/Ship to Gaza för att segla vidare söderut till nya hamnar och närmare målet att bryta blockaden av Gaza. Det har varit kul att ha henne liggandes här så centralt i stan och det har verkligen varit ett stort intresse från allmänheten. Tack vare uppmärksamhet i medierna hade rekordmånga tagit sig dit i går för en visning ombord. Niklas Berg och Lars Festers visade fyra grupper var tror jag. Väldigt tappert. Är imponerad över alla fantastiska människor som på olika sätt bidrar till det här. Maskinister, aktivister, kockar, matroser etc..

Efter en kopp te ombord så drog jag och Niklas till Vasastan och restaurangenMamma Mia som har veganpizzor. Så fantastiskt gott det var. Och trevlig personal. Önskar förstås att den låg på Södermalm, men jag kommer att ta mig dit rätt ofta i alla fall – har mamma i närheten så det är ju bra. Jag åt en Kebabpizza, men det fanns många sorter att välja på.

Efter idag återgår jag till semester igen i två veckor. Välbehövligt kan jag konstatera efter att ha haft det väldigt svårt att ta mig upp på morgnarna den här veckan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s