Estelle är i Stockholm

Jag har tagit en paus i semestern för att jobba i en vecka. Det känns bra, att fixa med saker som det inte funnits tid till under våren och saker och ting stannar ju tyvärr inte upp i Palestina och Israel för att det blir juli och vi vill ha semester. Men samtidigt är den där vilan så himla viktigt, att koppla bort helt. Så efter två veckors ledigt, jobbar jag en och sen har jag två lediga till.

Förra veckan lyckades jag verkligen koppla bort jobb och olika engagemang för att bara njuta av sommaren i vackra underbara Stockholm. Kvällarna på kolonilotten nu är underbara.

Natten till i går kom då Ship to Gazas vackra fartyg Estelle till Stockholm. Hon ligger vid Stadsgårdskajen utanför Fotografiska på kajplats 160 och kommer att vara där tills på fredag. Varje dag klockan tre kan intresserade få en rundvisning på båten.

Jag var där i går eftermiddag och hängde, träffade aktivister och snackade med folk som kommit dit av nyfikenhet. Det var riktigt kul och fint att äntligen få se Estelle i verkligheten.

Dror Feiler guidar intresserade ombord på Estelle

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s