stänger mitt kontor

Äntligen känns det som sommar när man vaknar på morgonen! Undebart! Tyvärr förlorade Bajen igår mot Trelleborg, ett av Superettans sämsta lag. Och det svider och ger moln på den annars klarblå himlen.

I dag är sista dagen jag jobbar före mina två första veckors semester. Ska bli så skönt att slippa klockan på morgonen.

Jag tar såklart inte ledigt från mitt Palestinaengagemang, kommer Ship to Gazas Estelle till stan kommer jag hänga där. Kommer också att följa utvecklingen i Gaza där flera dödades av israeliska bomber i går, två barn. Vad jag hört så här långt.

Men ledigt från rapport- och ansökningsskrivande och andra kontorsuppgifter. Eller snart.. Mycket att göra i dag. puh!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s