pustar ut efter en lyckad helg och nya böcker att läsa

Känner mig verkligen glad och nöjd över årets Sjöviksseminarium! På söndagen när vi sa hej då till varandra var det med visst vemod. Man är ju tillsammans så nära under de här dagarna, så det blir lite som när man var liten och varit på läger och ska åka hem. En viss tomhet infinner sig. Men skönt också. När jag kom hem la jag mig på soffan och bara stirrade i taken – tills fotbollen började då..

Ben Whites föredrag var ett av de bästa jag lyssnat på faktiskt och jag känner mig peppad att läsa hans böcker. Jag har varit på väg att göra det länge, men det har inte blivit. Nu blir det. Han har skrivit Israeli Apartheid: A beginners guide och i år har han gett ut Palestinians in Israel: Segregation, discrimination and democracy. Se också hans hemsida där han lägger upp sina artiklar: Ben White Vi kommer att se vad det finns för möjligheter att bjuda in honom till Sverige igen.

I dag och i morgon är det några möten för våra gäster i Stockholm. Jag har tagit ledigt i dag, men kommer att vara med i morgon igen. Behövde verkligen den här sovmorgonen. Att vakna och få somna om. Det hade jag längtat efter.

Har hört att vallmon slagit ut på kolonilotten, så jag ska ta mig dit en sväng och hoppas att det inte är försent att se den i sin prakt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s