Matchdag och 90-årskalas

Äntligen helg! Äntligen sovmorgon! Har inte riktigt kunna vila efter kongressen förra helgen, det eftersom en stor viktig ansökan skulle lämnas in i går. Annars hade jag tagit en dag ledigt i veckan. I dag var första dagen på veckor som jag kunde sova lite längre. Då vaknade jag ändå relativt tidigt såklart, men känslan att kunna ligga kvar gör mycket.

I kväll är det match, i Ängelholm. Brorsan och många vänner är där eller på väg. Det är alltid samma känsla matchdagar, pirrigt. Det spelar ingen roll var man är, jag har varit i Gaza och på Västbanken och känt samma. Nu laddar jag för att fira min farfars 90-årsdag med släkten. 90-år!! Så häftigt att tänka allt han varit med om och att han nu kan sitta välmående och fira detta med sina barn, barnbarn och barnbarns barn. Vi kommer att bli ett skönt gäng.

Känner folk som skall springa maraton i dag och lider med dem att de ska behöva springa i det här skitvädret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s