torsk på twitter

Jag skaffade twitter för flera år sedan, nästan direkt jag fick höra talas om det. Som företrädare för en opinionsbildande organisation och med en massa åsikter om allt så kändes det klockrent. Men det tog lång tid innan jag fastnade för det och jag har varit nära att lägga ner många gånger. Men sen har det hela tiden inträffat något, som till exempel attacken mot Ship to Gaza 2010, som gjort att twitter varit en ovärderlig informationskanal. Sedan har fler och fler härliga och intressanta personer anslutit sig till mikrobloggandet.

Nu älskar jag det, jag är helt såld. Ett enda stort forum med kända och okända människor som samtalar med varandra, beslutsfattare och personer som skiter i politik, sportintresserade och kulturmänniskor. Diskussionerna går kors och tvärs och hålls på olika nivåer, seriösa samtal om världspolitik blandas med totalt flippade inlägg om ingenting.

Så kan man ju välja själv vilka man vill följa.

Mitt twitterflöde är grönt och vitt och fullt av solidaritet. Och en del humor.

Jag heter @analys.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s