Ses vi i vackra Sjövik i juni?

I år kommer PGS tillsammans med flera andra organisationer arrangera det tionde Sjöviksseminariet den 16-17 juni. Jag har varit på nio av dem och jag tycker att det har varit lika fantastiskt varje gång. Tre dagar samlas runt hundra Palestinaaktivister från olika organisationer och delar av landet på Sjöviks folkhögskola i Dalarna – för att umgås, äta god mat, diskutera politik, lyssna på intressanta föreläsare, kolla bra filmer.

Det är en otroligt vacker miljö och det finns tid att paddla kanot, bada, spela fotboll, sitta runt brasa på kvällen.

Kolla in hemsidan som Niklas Berg har gjort för seminariet, programmet börjar ta form och det blir många grymma gästföreläsare från olika länder, såklart bland annat från Palestina och Israel. http://sjoviksseminariet.se/program

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s