tack för förtroendet

Känner mig jätteglad efter helgens kongress. Det har varit mycket jobb inför, med att få alla papper och handlingar klara i tid så jag känner också lättnad att den är över och att allt fungerade.

Det var verkligen fin stämning och många väldigt viktiga och intressanta diskussioner. Som jag skrivit tidigare är jag så otroligt imponerad över att vi kan vara så överens om allt, när folk har så olika politisk hemvist. Alla har palestinska folkets bästa för ögonen, ingenting annat.

Det blev inga ändringar i programmet, vilket jag tycker är bra. Programmet är enkelt och tydligt och lätt för folk att ställa sig bakom och så ska det vara tycker jag. Däremot antogs en ny strategisk plan, ett handlingsprogram för den kommande perioden. Det är inga nya konstigheter i den, utan vi jobbar på som förut. Med informations- och opinionsarbete med BDS (bojkott, desinvesteringar och sanktioner) som prioriterad metod, vi ska satsa på att stärka organisationen – bli fler medlemmar och få fler aktiva lokalgrupper och vi kommer fortsätta samarbeta med palestinska organisationer och stödja olika biståndsprojekt.

Det känns vemodigt att Per Gahrton nu lämnat som ordförande efter åtta år och jag är väldigt glad och stolt över att få efterträda honom. Det känns verkligen spännande och jag är verkligen pepp på uppdraget. Jag har lärt mig så otroligt mycket av att jobba nära honom under dessa år. Och han har lovat att stanna på barrikaderna och att vi ska få ringa honom när helst vi behöver hans hjälp.

Så tack för förtroendet jag ska ödmjukt förvalta det så gått jag kan. Tack alla som gjorde denna kongress till en fin och bra tillställning.

I dag är det matchdag. Hammarby spelar hemma mot Falkenberg och det är precis vad jag behöver efter en helg med politik, att ge mig ut i det grönvita minglet och kolla fotboll. Forza Bajen!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s