kunniga och engagerade studenter

Föredraget i Örebro gick bra. Det kom mycket folk och många ställde frågor, vilket jag verkligen gillar. Superkul med en engagerad publik. De berättade att det varit mycket upprörda känslor när Svensk Israelinformation var där veckan innan. Ett tecken på att det i dag finns en stark opinion i Sverige för palestiniernas rättigheter och ett slut på ockupationen. Jag ser ju flera sådana tecken och det känns väldigt bra. En dag kanske politikerna lyssnar och bestämmer sig för att inte bara prata, utan att också göra något.

En fin dag i Örebro blev det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s