på väg till Örebro

Jag har lämnat kontoret och rapportskrivandet för en dag och är på väg till Örebro för att hålla en föreläsning på universitetet där. Det är utrikespolitiska föreningen som ordnar. Förra veckan var Svensk Israel-information där och pratade och då kom det mycket folk, så det blir spännande. Jag gillar att vara med på utrikespolitiska föreningars arrangemang, brukar alltid bli bra och publiken är alltid intresserad och engagerad. Det ska bli kul, men jag är alltid lite nervös. Det tror jag är bra dock.

Lite tråkigt att jag missar ett seminarium på Stockholms universitet klockan 18 i dag, Södra huset sal B5. ”Israel: An apartheid State. Leading experts present the facts”. Missa inte ni som kan.

Trots att jag var i Sydamerika nästan hela januari har jag längtat så sjukt mycket efter våren och nu när den kommit och hälsat på lite då och då så känns livet lite lättare. Hammarbys försäsong i fotbollen är igång på riktigt och tre träningsmatcher har spelats. I går var jag i Södertälje när vi mötte Assyriska, på lördag är det match mot BP. OCH nästa fredag ska jag åka till Cypern där a-laget har träningsläger. Jag ska skriva och fota för hammarbyfotboll.se och är så himla glad för det. Det blir stressiga dagar innan, då mycket på jobbet måste vara klart innan jag åker. Men det är det värt.

När jag kommer hem är våren här och PGS aktiviteter drar igång på allvar! Nästa grej som jag medverkar på är den 22 mars på ABF-huset då Socialdemokratiska Palestinavänner i Stockholm och PG Stockholm ordnar ett seminarium om BDS (bojkott, desinvestering och sanktioner) BDS för ett fritt Palestina är rubriken, men jag återkommer om det och annat spännande som händer.

Nu sitter jag som sagt på tåget mot Örebro, på övervåningen med bordsplats, det har jag aldrig gjort förut. Tycker det känns bra

2 reaktioner på ”på väg till Örebro

  1. anna

    Hej, tack! Ja det har varit mycket, men jag kände också att jag behövde en liten paus från att skriva på bloggen. Det kommer sådana svackor lite då och då har jag märkt. Och bäst blir det ju när man har lusten. Nu är den tillbaka.

    Det gick bra i Örebro, kanske ska skriva lite om det 🙂

    Hoppas att allt är bra med dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s