tillbaka i verkligheten

När jag loggar in på bloggen och ser att mitt senaste inlägg gjordes i Bolivia, inser jag hur fort tiden gått sen jag kom hem. Så är det ju nästan alltid när man kommer hem från en resa, man liksom kastas in i verkligheten och allt rullar på i en väldig fart. Själv skulle man vilja att tiden stannade ett litet tag så man fick smälta att man upplevt. Jag har ju heller aldrig varit borta så här länge från min jobbmail sen jag började på Palestinagrupperna, utan brukar ju ha någorlunda koll även när jag har semester. Nu var jag bortkopplad i över tre veckor, vilket jag tror var bra både för mig och PGS. Känner mig peppad nu att anta alla utmaningar under året.

Många mail väntade i inboxen, bokslut som skulle vara klara i januari fick göras i en väldig fart och nu på söndag är det styrelsemöte. Det är ju kongressår i år, vilket är extra spännande. Vi har det bara vartannat år – och jag älskar det. När medlemmar träffas och diskuterar gemensamma strategier och politiska uttalanden. Det ska förberedas på söndag. Nya BDS-kampanjer är på gång och tema för årets specialnummer av Palestina Nu ska bestämmas. Mycket riktigt spännande grejer på gång alltså..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s