Bajenblogg

Till många av mina trogna bloggläsares förtjusning – antar jag – så har jag nu tillsammans med två Bajenkompisar startat en ny blogg där vi skriver mest om Hammarby. Förtjusningen skulle alltså bero på att det blir mindre om Bajen här. Men en del blir det allt, det är ju en så stor och viktig del av mitt liv. Och det vill jag spegla här.

Men för den som är intresserad eller nyfiken, gör gärna ett besök på Kexbloggen: http://arstakex.wordpress.com/

Nu är fotbollssäsongen över för den här gången. Det var mycket ångest i slutet när vi var på väg att åka ur Superettan, vilket hade varit en KATASTROF för klubbens framtid. Men vi klarade det i sista matchen, med sista sparken. Japp, så var det. Vi var elva sekunder från att få kvala för att hålla oss kvar, och för mig var ett kval lika med nedflyttning. Så det var en otrolig lättnad att vi klarade det. Hoppet kom tillbaka och nu ser vi framåt.

Forza Bajen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s