Äntligen x 2

I slutet på förra veckan kom den äntligen från tryckeriet, temaskriften som vi jobbat så länge med. Jag tycker att den blev jättefin. I tidningen diskuterar vi de viktiga begreppen ockupation, kolonialism och apartheid och ger exempel på hur de beskriver situationen i Palestina och Israel. Jag och Catrin Ormestad har skrivit texterna och tagit en del foton, vi har också fått fantastiskt fina bilder av activestills.org – en israelisk grupp med fotografer/aktivister. Kolla in deras hemsida om du inte gjort det tidigare, de tar helt fantastiska foton både från Palestina och Israel. Eva Byberg har gjort layouten och Johanna Wallin och Yvonne Fredriksson har hjälpt till att läsa texter och annat. Ett grymt teamwork helt enkelt!

Sen äntligen nummer 2: åkte med stor vånda till Västerås för att se Hammarby spela en otroligt viktig match. Och det var jobbigt – 94 sjukt nervösa minuter – men vi vann, vi grejade det verkligen till slut. Spelarna och supportrarna tillsammans! Så skönt att få känna lite glädje efter en match, att få fira med underbara vänner och syskon. En paus i Bajenångesten, om än antagligen kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s