svårt att fokusera nu

Jag har svårt att fokusera idag. Temaskriften som jag tillsammans med kollegor jobbat så intensivt med de senaste dagarna, eller veckorna snarare, ska skickas till tryck senare i eftermiddag, och jag hatar det. Underbart såklart att vara färdig – men första känslan är alltid panikliknande och jag kommer att drömma om korrfel i rubriker närmsta nätterna. Men den blev bra, och om någon missat så är temat ockupation, kolonialism och apartheid.

Sen är det dessutom matchdag, Hammarby möter Sundsvall på Söderstadion. Vi ligger uselt till i tabellen och en del vänner utanför fotbollen brukar reta mig för att jag alltid säger att det är en suuuuuperviktig match – men alltså, nu är det inte bara en viktig match. Det handlar om vår överlevnad i Superettan, eller mycket mer än det egentligen. Men det blir fint att träffa alla grönvita vänner om några timmar. Puh!

Forza Bajen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s