frihetliga cupen 2011

I går var det dags för den årliga frihetliga fotbollscupen som i år spelades på grusplanen i Tanto. Klart var att många hade vaknat på morgonen och tittat ut, sett regn regn och åter regn och sen somnat om. Men ännu fler tog sig tappert dit och väl på plats fick några av lagen slå sig i hop. Jag är imponerad av hur folk kämpade och höll humöret uppe och av arrangörerna som styrde upp allt bra trots svåra förutsättningar – som att spelschemat höll på att suddas ut i regnet.

Jag spelade inte, utan gjorde det jag är bäst på när det gäller fotboll, var supporter och träffade vänner. Palestinalaget Kommando Leila K (med snyggaste tröjorna!) var superduktiga och vann de flesta av sina matcher för att tyvärr åka ut i kvartsfinalen mot samma lag som förra året.


Kafe 44

Bokcafét i Jönköping, Bokhandeln Info och Motkraft hade försäljningsbord med böcker och t-shirts och Kafe 44 sålde grillade veganska sojakorvar vilket var underbart.

Lag som deltog var bland flera andra Solna Ls, SUF-Pensionärerna, Partigiani Livornesi Scandinavias, Revolution Sthlm, FC Verklighetens folk, FC Glenn, Dynamo Hustlaz, SUF Södertörn.

Vann turneringen gjorde Tankekraft.

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s