Bara om Bajen – helg i grönvitt

Efter en tid av hårt – men väldigt roligt – arbete på PGS, har jag tagit ledigt och ägnar helgen åt Bajen. Det blev en superbra dag i går, helt grönvit. Hammarby spelade mot Värnamo hemma på Söderstadion och innan det var det party in the park i en park nära Gullmarsplan, där Bajare samlades, lyssnade på musik, hängde och softade i parken. Det var superskön stämning och bra uppladdning inför matchen.

Jag var supernervös hela matchen, märkte efteråt att jag hade suttit och spänt mig och hade ont i kroppen efteråt. Kunde inte slappna av förrän en minut efter att domaren hade blåst av och segern var säkrad. 1-0 blev det efter mål av Sinan Ayranci. Sedan han kom till Bajen har han gjort fyra mål på de fem matcher han startat. Helt fantastiskt! Främsta känslan efter matchen var dock lättnad, senare kom glädjen över tre viktiga poäng. Superettan är jämn och vi är bara några poäng från toppen!!

Vi är många som sedan bortamatchen mot Falkenberg har tänkt mycket på Pontus som åkte dit för att se på matchen, men blev brutalt misshandlad av ett gäng dagen innan. Han blev väldigt svårt skadad och har en lång kamp framför sig. Läs Bajen Fans initiativ för hur man kan stötta Ponuts: Kärlek, omtanke och stöd till Pontus.

Just i dag är jag stark sjöngs i går för Pontus

Foto: Anna Wester

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s