Seminariet är igång


Foto: Anna Wester

Sjöviksseminariet är igång och över 100 gäster har anlänt hit nu. Vaknade i morse i ett bländande vackert Sjövik. Och vilket väder! Helt otroligt!

Har just lyssnat till ett mycket intressant föredrag av David Cronin, författaren till boken Europes alliance with Israel. Aiding the Occupation. Mycket intressant. Vi kommer att sammanfatta alla föredrag på vår blogg sjoviksseminariet.se. Cronin pratade om EU och Sveriges samarbeten med Israel och nu har Jonatan Stanczak och Johanna Wallin från PGS tagit vid och talar specifikt om Sveriges samarbeten i Israel och vad vi och andra gör för att protestera mot det. Olika konkreta BDS-kampanjer.

Innan talade två av våra yngsta gäster Akram Salhab och Hind Awwad båda från Palestina om hur det är att vara ung i Palestina och vikten av att stödja palestiniernas upprop för BDS, bojkott, desinvestering och sanktioner mot Israel.

Akram och Hind Foto: Anna Wester

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s