Snart tåget till Sjövik

Nu har jag snart packat allt inför årets Sjöviksseminarium. Om en liten stund ska jag åka till t-centralen och ta tåget till Avesta Krylbo. Seminariet börjar i morgon, men jag och flera andra av arrangörerna skall åka dit redan nu, även en del av gästerna kommer att sova där i natt.

Det här seminariet innebär mycket jobb för många av oss under en period, men det har blivit en av årets absoluta höjdpunkter. Varje år – ja, det är åttonde året nu – har jag fått nya vänner där från Sverige, Israel, Palestina eller något annat land i världen. En del personer möter man bara där en gång om året.

Temat för i år är Fred och Motstånd och det är väldigt spännande föredrag och diskussioner på programmet. Jag skall försöka blogga så mycket jag kan. Kanske redan från tåget!? Sen i Stockholm blir det ett öppet möte på ABF-huset också 18.00-20.00 den 7 juni.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s