Mötesfredag

I dag är det något sorts rekord i möten – inte om man ser till tiden för möte, är ju ofta på heldagsmöten, utan i antal. Från klockan tio har vi möten hela dagen till vi slutar i eftermiddag. Alla är här på kontoret, så det känns bra och viktiga saker att diskutera. Först ut klockan tio är ett planeringsmöte inför Sjöviksseminariet 4-6 juni. Så nu passar jag på att påminna om det om du inte redan anmält dig.

Sen är det helg och då blir det ju alltid lite jobb, speciellt som vi nu börjat med nästa nummer av Palestina Nu som om allt går väl kommer att ha ny layout. MEN på schemat står också kolonilott och Bajen såklart.

I går efter jobbet var jag nere på lotten och det är så häftigt nu, nya blommor som slagit ut varje gång man kommer. Syrenerna är också på gång och när väl de exploderar i lila nyanser är det fruktansvärt vackert.


I går hade Förgätmigej och mormors Gullviva slagit ut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s